Kids Straat

Kidsstaat is de plek waar je terecht kunt voor de beste cadeau tips, leukste knutsel ideeën en nog veel meer!

Speelgoed

Speciaal voor de kleine bakkertjes: Play-Doh prachtige taarten oven

Speciaal voor de kleine bakkertjes: Play-Doh prachtige taarten oven

Speciaal voor de kleine bakkertjes onder ons heeft Play-Doh de prachtige taarten oven geïntroduceerd, welke ook nog de titel Speelgoed van het jaar 2021 in de categorie 4 en 5 jaar op zich heeft genomen. En eerlijk is eerlijk, taartjes bakken in je eigen oventje klinkt natuurlijk als muziek in je oren.

Kids kunnen allerlei verschillende taartjes bakken en hun creativiteit de vrije loop laten. Is de taart klaar om te “bakken”? Schuif hem in de oven, deur dicht en simpelweg de hendel omlaag drukken. Het taartje begint met rijzen en alleen dit is al erg leuk voor kids om naar te kijken.

Vervolgens hoor je een “dingggg” – geluid, het teken dat het taartje klaar is om versierd te worden. Je hebt een decoratietool voor het maken van Play-Doh toppings en een mengkom om 3 verschillende strooi toppings te maken. Of wat dacht je van een kaarsje? Een cakeje? Het kan allemaal met deze toffe set.

Het allerleukste? De geheime holle binnenkant van de taartjes waar je kids verschillende verrassingen in kunnen verstoppen, voor een kleurrijk avontuur tijdens het aansnijden van de taart. Kortom, een feestje deze Play-Doh prachtige taarten oven.

Kids kunnen met deze prachtige taart oven set eindeloos variëren met verschillende kleuren en toppings door de bijgevoegde decoratiegereedschappen.

Is dit een te gek cadeau voor een kind? Dan kunnen wij alleen maar volmondig ja zeggen. We hebben hem op de redactie zelf mogen uitproberen en geloof ons, wanneer je geen held bent in de keuken ga jij voortaan ook met een lach op je gezicht zitten kleien. Inderdaad, zelfs als je een lichte error krijgt bij het zien van klei 😉

In de doos ga je vinden:

  • Oven
  • 5 verschillende potjes klei
  • Mengkom om strooisels te maken
  • Lepel
  • Spatel
  • Bord
  • Decoratiegereedschap

De Play-Doh prachtige taarten oven set is onder andere verkrijgbaar bij Bol.com voor € 24,99

Share this post

About the author